...

Netflix blijft verrassen met nieuwe releases. Wij geven de nieuwste trailers om alvast te zien of ze op jouw bingewatch-lijst kunnen.

Netflix blijft uitpakken met nieuwe releases. Om alvast in de stemming te komen zetten we de laatste officiële trailers in een rij. Ook geven we aan wanneer de producties te zien zijn. Zo kan jij jouw bingewatch lijst alvast aanvullen.

Netflix Korea release: All of Us Are Dead – 28 januari

In deze nieuwe Koreaanse productie verandert een school in een sinister slagveld waar de leerlingen voor de keuze staan. Zullen zij doden of worden zij gedood? Een vriendengroep komt om deze manier op bizarre wijze onder druk richting een apocalypse.

The Tinder Swindler – 2 Februari

De reality documentaire ‘Don’t f*ck with cats’ baarde eerder opzien door het rauwe inkijkje in criminaliteit en de kracht van social media. De makers van deze hit zijn terug met een internet crime documentaire: The Tindler Swindler. Een mannelijke gebruiker doet zich voor als rijke jet-set diamantspecialist. Zo troggelde hij miljoenen af van zijn vrouwelijke slachtoffers. Zij besluiten tot wraak en jij zit op de eerste rij.

Anne+, een Nederlandse productie op Netflix – 11 februari

Anne+ is een actuele Nederlandse film waarin eigentijdse thema’s over gendergelijkheid en liefde samenkomen. Anne heeft een polyamoreuze relatie en wil emigreren naar Montréal. Een ontmoeting met de non-binaire Lou verandert haar kijk op het leven en misschien ook haar toekomstplannen.

BIGBUG: lachen om de toekomst vanaf 11 februari

De Franse science fiction comedy BIGBUG neemt ons mee naar 2045. We hebben dan vele robots als huis- en woongenoten om ons leven makkelijk te maken. Zodra de technologie echter samenspant en besluit tot muiterij nemen de huisrobots het huishouden echt over. Dat leidt tot doldwaze tafrelen…

Netflix Against the Ice – 2 maart

Het duurt nog even, maar vanaf 2 maart kun je genieten van een meeslepend verhaal over liefde, vriendschap en de kracht van saamhorigheid. De productie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van 2 mannen die erin slagen te bewijzen dat Groenland 1 eiland is. Dit bewijs kwam er echter alleen na grote ontberingen en een overlevingsstrijd.

Ozark Seizoen 4 deel 1 – 21 januari

Naast de trailers voor nieuwe producties deelde Netflix ook een nieuwe trailer voor een premiere die zij al eerder aankondigde. Hierna zie je de nieuwe trailer voor Ozark (seizoen 4 deel 1).

Aan deze release besteedden we al eerder aandacht in ons overzicht met Netflix releases voor januari.

Fotocredit: Netflix – YouTube still Anne+ trailer.

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze gratis nieuwbrief en ontvang nieuws, previews, reviews en leuke deals.

Ja, ik schrijf me in
We spammen niet en uitschrijven kan altijd.