...

De Samsung Galaxy S22 wordt één van de grootste releases van smartphones in 2022. Wanneer je hem kunt verwachten op Galaxy Unpacked 2022 en kopen lijkt nu gelekt te zijn…

Bij de liefhebbers van smartphones is de Samsung Galaxy S22-serie één van de events om dit jaar naar uit te kijken. Inmiddels lijkt gelekt wanneer Galaxy Unpacked 2022 gehouden zal worden. Dit is het jaarlijkse evenement waar de Galaxy S22 serie gepresenteerd zal worden. Daarnaast lijkt ook de verkoopdatum gelekt te zijn. Ook zetten we een aantal geruchten over de specs van de Galaxy S22 op een rij en delen we een video met renders.

Dit zijn enkele belangrijke ontdekkingen over de Samsung Galaxy S22

Laten we eerst eens kijken welke belangrijke vernieuwingen we kunnen verwachten bij de presentatie van de S22-serie. In onderstaande video zie je allerlei zaken die we nu al weten. Ook zijn deze specs in mooie renders verpakt, zodat we een idee hebben van hoe het nieuwe Samsung vlaggenschip eruit gaat zien.

Naast de verbeterde specs van de S22-serie zelf komen er ook geruchten naar buiten over een andere kenmerkende feature, de S pen. Hier is de latency verbeterd (oftewel de tijd die nodig is om jouw aantekening of data om te zetten in bewerkbare gegevens). Deze is van 9 milliseconde teruggebracht naar 2,8 milliseconde en dat leidt volgens insiders tot fantastische resultaten:

Ook over de adapter is nieuws…

Zoals we vorige week al meldden betekent de nieuwe release naar verwachting ook goed nieuws voor gamers.

Wanneer vindt Galaxy Unpacked plaats en wanneer kun je de Galaxy S22 kopen?

Het is traditie dat de nieuwe Galaxy S serie elk jaar gepresenteerd wordt op het evenement Samsung Unpacked. Over de datum waarop het event gehouden wordt gaan altijd veel geruchten. Deze worden versterkt omdat het eerste Unpacked event vorig jaar al plaatsvond op 14 januari. Dat gaan we dit jaar niet halen.

Volgens insiders binnen Samsung vindt Galaxy Unpacked 2022 part 1 op 8 februari 2022 plaats. Op deze dag worden de Samsung Galaxy S22, S22 Plus en S22 Ultra naar verwachting officieel gepresenteerd. De voorverkoop zou dan een dag later (dus op 9 februari) starten.

Volgens dezelfde bronnen kun je jouw favoriete model uit de S22 serie dan vanaf 24 februari in jouw handen houden. Deze informatie is gelekt via de Koreaanse site Digital Daily, maar wij baseren ons voor het gemak op de vertaling.

Natuurlijk is het met geruchten altijd nodig om het spreekwoordelijke korreltje zout achter de hand te houden. Daarom bieden we je een speciale service, het gratis seintje.

Wil jij een gratis seintje zodra de Samsung Galaxy S22 serie beschikbaar is?

Natuurlijk is het altijd weer speculeren wanneer jouw favoriete smartphone op de markt komt. Als het zover is wil je vast het liefst gelijk bestellen en van de beste prijs genieten. Dat kan, want als jij je opgeeft voor een gratis seintje ontvang je direct een e-mail zodra de Samsung Galaxy S22 serie beschikbaar is. Wij tonen je dan direct waar je jouw nieuwe smartphone kunt bestellen voor de beste prijs en dat helemaal gratis en vrijblijvend!

Wil jij een gratis seintje als de Samsung Galaxy S22 serie verschijnt?

Als jij je hieronder opgeeft sturen we je gratis een seintje zodra de Samsung Galaxy S22 serie beschikbaar komt. We tonen je dan direct de beste prijs!

We beloven dat we nooit zullen spammen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer details.

Uiteraard houden we je ook graag op de hoogte van andere releases. In onze rubriek ‘smartphones’ vind je altijd het laatste nieuws.

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze gratis nieuwbrief en ontvang nieuws, previews, reviews en leuke deals.

Ja, ik schrijf me in
We spammen niet en uitschrijven kan altijd.