...

Dat Harry Potter over magische krachten beschikt is wel duidelijk. In 2022 doet hij een verdwijntruc met Harry Potter ebooks en verschijnt (eindelijk) de Hogwarts Legacy game. Wij leggen de trucs uit.

Nu blijkt ook het marketing team achter deze succesvolle held over magische krachten te beschikken. Met twee trucs verdwijnen de ebooks en verschijnt eindelijk de Harry Potter game Hogwarts Legacy, tenminste als we de laatste geruchten mogen geloven. Wij zetten de zaken op een rij.

Pottermore verdwijnt, dus zorg dat je jouw Harry Potter ebooks op tijd downloadt

Toen de eerste Harry Potter boeken in 2012 verschenen wilden mensen ook digitale boeken kopen. De ebooks werden exclusief verkocht via de site Pottermore. Zelfs als je via grote warenhuizen bestelde verliep de afhandeling via Pottermore.

In de loop der jaren nam de interesse in ebooks echter af en veranderde de marketingstrategie. Vanaf 2015 was Pottermore niet meer exclusief en kon je jouw Harry Potter ebooks ook via andere kanalen kopen en downloaden. Langzaam verdween het belang van Pottermore en in 2019 ging de site op in Wizardingworld.com. Uiteindelijk besloot men in september 2021 helemaal te stoppen met de verkoop van ebooks en audiobooks. Nu volgt de aankondiging met het definitieve einde van de eens zo populaire verkoper van boeken van onze magiër. Vanaf 1 februari gaan de Pottermore boeken offline. Dit betekent dat je in actie moet komen.

Hoe download je jouw boeken op tijd?

Als je jouw Harry Potter ebooks of audioboeken nog niet gedownload hebt moet je dit dus uiterlijk 31 januari doen. Dit kan simpel door in te loggen en op de downloadknop te drukken bij de door jou gekozen boeken. Je ontvangt jouw downloads dan in .epub format. Deze bestanden kan je daarna eenvoudig uploaden op iedere andere e-reader. Zo kun je van jouw boeken blijven gebruiken.

Gelukkig doet de marketing achter Harry Potter naast een verdwijntruc ook een verschijntruc.

2022: Eindelijk de release van Harry Potter game Hogwarts Legacy?

In 2020 ging de reveal trailer van Hogwarts Legacy in premiere. De verwachting was toen dat de game snel zou volgen, maar sindsdien hoorden we alleen nog berichten over uitstel. Nu lijkt daar eindelijk verandering in te komen. Voordat we het laatste nieuws delen frissen we jouw geheugen even op met de Hogwarts Legacy reveal trailer.

De indrukwekkende trailer nodigt uit om direct aan deze open-world action RPG te beginnen. Insiders verwachten dan ook dat deze Harry Potter game een van de grootste game releases van dit jaar zal worden.

Volgens de laatste geruchten vindt de onthulling van de game plaats tijdens PlayStation’s State of Play event. Dezelfde geruchten verwachten dat dit event in februari al plaats zal vinden. Een release daar is logisch, want het laatste State of Play event was volgens insiders bedroevend. Overigens lijkt de verkoop van de game pas op gang te komen vanaf november 2022.

Wij houden je natuurlijk graag op de hoogte van alle games die dit jaar uitkomen en de bijbehorende gaming geruchten. Deze vind je eenvoudig via onze rubriek ‘Gaming‘.

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze gratis nieuwbrief en ontvang nieuws, previews, reviews en leuke deals.

Ja, ik schrijf me in
We spammen niet en uitschrijven kan altijd.