...

Volgens de laatste informatie zet Samsung met de Samsung Galaxy S22 in op gamers. Wij leggen uit waarom.

Ook dit jaar komen de grote spelers op het gebied van smartphones weer met nieuwe generaties van hun vlaggenschepen. Dit gerucht over de Samsung Galaxy S22 is veelbelovend voor gamers!

De Samsung Galaxy S22 komt eraan, dit is het laatste nieuws

Natuurlijk wil Samsung fikse verbeteringen doorvoeren aan haar nieuwste smartphone. Een van de onderdelen van een smartphone die daarbij altijd onder de loep wordt genomen is de processor. Volgens de laatste geruchten kiest de telecomgigant voor haar nieuwste vlaggenschepen buiten Amerika voor een echte verbetering.

De Samsung Galaxy S22 processor zou namelijk de Exynos 2200 worden. Gameliefhebbers worden daar wellicht stil van.

Waar is de Exynos 2200 processor bekend van bij gamers?

Deze processor is namelijk vooral geliefd vanwege haar GPU architectuur, oftewel de grafische processor. Deze heeft namelijk dezelfde specificaties als de grafische processoren in de PlayStation 5 en Xbox Series X. Daarmee ligt het voor de hand dat Samsung inzet op integratie met deze grote spelcomputers. Daar worden gamers uiteraard blij van.

Overigens scoorde de Exynos 2200 in eerdere benchmarktesten minder goed als we de grafische prestaties vergeten. Aangezien de betreffende benchmarktest al van november dateert verwachten we echter dat er nog het een en ander verandert wordt.

Wat betekent dit voor de Samsung Galaxy S22 in Amerika?

In Amerika kiest Samsung traditioneel voor de Snapdragon processoren. De verwachting is dat dit niet anders wordt met de Galaxy S22. Volgens insiders is de Snapdragon 8 Gen 1 de aangewezen kandidaat. Ook deze processor blijkt een echte krachtpatser. In benchmarktesten verslaat deze met gemak andere Android-smartphones, de iPhone 13 Pro en de Exynos 2200. Dat kan je hier zien. Samsung is dus heel wat van plan en dat willen vele fans natuurlijk niet missen. Dat hoeft ook niet als je een trouwe lezer van technologiesite.nl bent.

Wil jij een gratis seintje zodra de Samsung Galaxy S22 serie beschikbaar is?

Natuurlijk is het altijd weer speculeren wanneer jouw favoriete smartphone op de markt komt. Als het zover is wil je vast het liefst gelijk bestellen en van de beste prijs genieten. Dat kan, want als jij je opgeeft voor een gratis seintje ontvang je direct een e-mail zodra de Samsung Galaxy S22 serie beschikbaar is. Wij tonen je dan direct waar je jouw nieuwe smartphone kunt bestellen voor de beste prijs en dat helemaal gratis en vrijblijvend!

Wil jij een gratis seintje als de Samsung Galaxy S22 serie verschijnt?

Als jij je hieronder opgeeft sturen we je gratis een seintje zodra de Samsung Galaxy S22 serie beschikbaar komt. We tonen je dan direct de beste prijs!

We beloven dat we nooit zullen spammen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer details.

Uiteraard besteden we vaker aandacht aan smartphones. In onze rubriek smartphones vind je direct al onze bijdragen.

Bron: T3.com

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze gratis nieuwbrief en ontvang nieuws, previews, reviews en leuke deals.

Ja, ik schrijf me in
We spammen niet en uitschrijven kan altijd.