...

Na alle zoetsappige kerstfilms ben je misschien wel weer toe aan iets nieuws. Dat treft, want Netflix brengt weer mooie releases. Wij zetten ze op een rij.

Dit brengt Netflix in januari 2022:

Dit drama biedt Netflix in Januari 2022

Voor de liefhebbers van de dramaserie Ozark begint het jaar goed. Netflix lanceert namelijk op 21 januari 2022 deel 1 van het vierde seizoen van de hitserie Ozark.

Ook van de serie ‘The Sinner’ lanceert Netflix in januari 2022 het 4e seizoen ‘Percy’. Vanaf 26 januari kun je genieten!

Onze Belgisch/Nederlandse hit ‘Undercover’ krijgt van Netflix vanaf 10 januari 2022 weer een vervolg met het derde seizoen. Als je een dag met de cast meegaat krijg je alvast een goede indruk van wat je kunt verwachten.

Het blijft serietijd, want ook de wekelijkse afleveringen van het derde seizoen van Snowpiercer worden vanaf 25 januari gelanceerd.

Naast de nieuwe seizoenen gaan er ook een compleet nieuwe serie in première. Wordt ‘Rebelde’ jouw nieuwe bingewatch-favoriet? Vanaf 5 januari kan je het testen.

Een andere keuze is de serie ‘Manifest’. Van deze debutant zijn seizoen 1 en 2 tegelijk in première gegaan op 1 januari.

Filmliefhebbers kunnen zich verheugen op ‘Munich – The edge of war’. Vanaf 21 januari barst het oorlogsgeweld los.

De trailer kun je nu alvast bekijken…

Comedy bij Netflix in januari 2022

Natuurlijk valt er ook in het nieuwe jaar genoeg te lachen. De comedy releases van Netflix in januari 2022 helpen daar zeker bij!

De liefhebbers van Afterlife kunnen er weer even tegen, want Netflix brengt vanaf 14 januari het derde seizoen.

Als je liever wat tropische vibes zoekt brengt Too hot to handle (ook hier de release van het derde seizoen) een tropische vibe vanaf 19 januari.

Ben je meer van luxe en lifestyle? Dan is de nieuwe serie Hype House, te zien vanaf 7 januari, zeker het proberen waard.

Een andere release die je nu al kunt bekijken is ‘The Prince & Me’.

Ben je nu al benieuwd wat je kunt verwachten? In deze trailer zijn alle promo’s achter elkaar te zien. Ook vind je op de site van deze streamer natuurlijk meer informatie. Geniet ervan!

Als je optimaal wilt genieten van deze releases is de juiste apparatuur natuurlijk aan te bevelen. In onze rubriek ‘Electronica en computers‘ bespreken en testen we regelmatig de beste tech en gadgets. Ben jij benieuwd?

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze gratis nieuwbrief en ontvang nieuws, previews, reviews en leuke deals.

Ja, ik schrijf me in
We spammen niet en uitschrijven kan altijd.