...

Je eigen homegym samenstellen is een waardevolle investering. U kunt trainen met de apparatuur die u leuk vindt en waarmee u vertrouwd bent, u hoeft niet te wachten tot machines beschikbaar komen en het is superhandig. Een loopband is de natuurlijke cardio-keuze voor hardlopers in hun thuisgymnastiek. Maar voor wat variatie in je routine en een uitstekende gratis cardio-oefening, wat dacht je van een luchtfiets? We kozen de XTERRA Fitness AIR650 Air Bike Pro als beste overall, omdat hij een draagvermogen heeft van 350 pond, 7 ingebouwde trainingen heeft en er geen limiet is aan de luchtweerstand.

Assault Fitness Assaultbike Klassiek

De Assault Fitness AssaultBike Klassiek is een hoogwaardige luchtfiets die kan worden gebruikt om met verschillende intensiteiten te trainen. Zeven ingebouwde programma’s geven beginners iets om te volgen en meer gevorderde gebruikers kunnen hun eigen trainingen maken op basis van de meetwaarde waarop ze zich willen concentreren. Het is gemaakt van staal met een industriële poedercoating voor duurzaamheid. Afgedichte lagers en versterkte cranks en pedalen maken het een duurzaam product. De 27 inch ventilator geeft zoveel weerstand als je wilt, afhankelijk van je eigen intensiteit.

De console is niets bijzonders, maar laat je statistieken goed zien terwijl je aan het trainen bent. Het werkt op batterijen en de fiets kan zonder worden gebruikt als de batterijen leeg raken of als je jezelf in de gaten wilt houden met een horloge of fitnesstracker. Sommige mensen vinden het misschien moeilijk om te lezen omdat de tekst vrij klein is.

VOORDELEN:

Verscheidenheid aan trainingsprogramma’s

Aangepaste stoelverstelling

Scherm met hoog contrast

Gebruikersgewicht tot 350 pond

Nadelen:

Sommige mensen vinden het consolescherm misschien erg klein en moeilijk te lezen

Resolve Fitness R1 Dubbele Luchtcyclus

Het ergonomische stuur van deze fiets biedt meerdere gripopties, zodat je kunt trainen op de manier die voor jou prettig aanvoelt. Of je kunt je grip veranderen voor afwisseling en uitdaging. 21-inch ventilatorbladen zorgen voor een goede luchtstroom en weerstand waar u tegen kunt werken. Het ontwerp van het stuur maakt het ook gemakkelijk om een   effectieve training van het bovenlichaam te krijgen door je voeten te laten rusten en het stuur alleen met je armen te pompen.

Een 6,5-inch verlichte console geeft je informatie over je tijd, afstand, calorieën en zelfs calorieën per minuut die je verbrandt. Het licht blijft niet altijd branden en om het te laten branden, moet je één hand van het stuur halen om op een knop te drukken. Dit kan in sommige gevallen problematisch zijn. Gebruikers tot 320 pond kunnen veilig op deze luchtfiets rijden. De stoel kan in 4 richtingen worden versteld voor een bijna op maat gemaakte comfortabele pasvorm. Het heeft ook Bluetooth-mogelijkheden. U kunt vooraf ingestelde trainingen kiezen op basis van tijd, afstand, calorieën en verschillende intervallen.

VOORDELEN:

Ergonomisch stuur met meerdere grip

3 HIIT-trainingsprogramma’s

6,5 inch LCD-scherm met achtergrondverlichting

Bluetooth-mogelijkheid

Nadelen:

Het schermlicht blijft niet aan en men zou een hand van het stuur moeten halen om op een knop te drukken om het op te lichten

Octane Fitness Airdynex

Als het hebben van een uitgebreid beeldscherm een   prioriteit voor u is, dan zou de Octane Fitness AirdyneX ideaal zijn. Het contrastrijke LCD-scherm geeft uw meetwaarden weer en toont ook de trainingsintensiteit in een gemakkelijk af te lezen visueel formaat. Dit wordt gemeten met een toerenteller, die het aantal omwentelingen van het vliegwiel per minuut meet.

Uniek aan deze fiets is dat hij de fiets voor elke training kalibreert, zodat je de meest nauwkeurige resultaten op het scherm krijgt. Een speciaal ontworpen ventilator met 26 bladen is gebouwd voor prestaties en is gestroomlijnd zodat gebruikers meer watt per omwenteling kunnen produceren. Er zijn negen ingebouwde programma’s om uit te kiezen en het is geschikt voor telemetrie, zodat u het kunt aansluiten op een hartslagmeter. Het heeft een maximaal gebruikersgewicht van 350 pond.

VOORDELEN:

Contrastrijk LCD-scherm

Beschikt over een toerenteller

Eentraps riemaandrijfsysteem

Kalibratie technologie

Nadelen:

Mogelijk niet compatibel met sommige hartslagmeters

Voordelen Van Een Airbike

Het gebruik van een luchtfiets heeft een aantal voordelen.

Het belangrijkste voordeel is dat je niet beperkt bent in weerstand, omdat je niet afhankelijk bent van magnetische, ingebouwde weerstand of op een vliegwiel. U kunt uw trainingsintensiteit regelen. Als je de weerstand wilt verhogen, hoef je alleen maar harder te trappen en voor minder weerstand gewoon vertragen.

Terwijl je trapt en een uitdagende training hebt, zal de wind die wordt gecreëerd door de ventilatorbladen je ook afkoelen. Je krijgt een low-impact oefening en je zult merken dat de beweging van het trappen en het zwaaien van je armen de gewrichten niet onnodig belast.

Je verbrandt calorieën terwijl je een training voor het boven- en onderlichaam krijgt, en je verbetert ook je cardiovasculaire conditie, uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen. De airbike is gebruiksvriendelijk en je hoeft je geen zorgen te maken over het indrukken van knoppen om de intensiteit van de training te verhogen of te verlagen. De meeste luchtfietsen hebben een digitaal scherm dat je hartslag, verbrande calorieën, tijd en afgelegde afstand bijhoudt. Maar er zijn ook luchtfietsen die worden geleverd met HIIT-workouts die je een uitdagende workout zullen bezorgen.

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze gratis nieuwbrief en ontvang nieuws, previews, reviews en leuke deals.

Ja, ik schrijf me in
We spammen niet en uitschrijven kan altijd.