...

Op zoek naar het beste bedrijfsidee? Deze ideeën zullen u helpen een succesvol bedrijf te starten en te laten groeien in 2021.

  • Veel van de beste ideeën voor kleine bedrijven voor 2021 hebben betrekking op een online bedrijfsmodel.
  • Kies een bedrijfsidee waar je verstand van hebt en waar je passie voor hebt.
  • Bepaal voordat u een bedrijf start of er vraag is naar wat u wilt bieden.
  • Dit artikel is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een idee om een   bedrijf te starten.

U weet dat u een bedrijf wilt starten, maar u vindt het moeilijk om uw idee onder woorden te brengen. Als je ondernemer wilt worden, is het belangrijk om te beginnen met een goed bedrijfsidee. Het begint allemaal met een idee dat ruimte heeft om in de loop van de tijd te groeien.

Als u overweegt om in 2021 een bedrijf te starten, is het van cruciaal belang om rekening te houden met het nieuwe normaal. De COVID-19-pandemie heeft zoveel veranderd in de manier waarop mensen producten en diensten consumeren. Hoewel het starten van een winkel of restaurant vroeger misschien goede ideeën waren, is het misschien het beste om die gedachten te heroverwegen totdat je ziet hoe het volgende jaar uitpakt. Denk in plaats van aan wat meer traditionele bedrijven, aan die bedrijven die kunnen ondersteunen hoe mensen nu hun leven leiden. Het maakt niet uit wat voor soort bedrijf u nastreeft, u wilt een goed bedrijfsplan maken, maar voor veel van de ideeën op deze lijst is alleen een creditcardverwerkingspartner nodig om betalingen te accepteren om aan de slag te gaan.

Top 10 beste ideeën voor kleine bedrijven om te starten in 2021

Als u klaar bent om uw eigen bedrijf te runnen, overweeg dan een van deze geweldige zakelijke ideeën.

1. Adviseur

Als u goed geïnformeerd en gepassioneerd bent over een specifiek onderwerp (bedrijf, sociale media, marketing, human resources, leiderschap, communicatie, enz.), kan het starten van een consultantbedrijf een lucratieve optie zijn. U kunt uw eigen adviesbureau beginnen, vervolgens uw bedrijf laten groeien en in de loop van de tijd andere adviseurs inhuren.

2. Online wederverkoper

Degenen die gepassioneerd zijn door kleding en/of verkoop, kunnen overwegen om een   online resellerbedrijf te starten. Hoewel het veel tijd en toewijding kost – en oog voor mode – is dit een geweldig idee dat je als bijzaak kunt beginnen en kunt uitgroeien tot een fulltime wederverkoopbedrijf. U kunt beginnen met het gebruik van online winkelwebsites zoals Poshmark en Mercari om uw ongewenste kleding te verkopen, en uiteindelijk uitbreiden naar uw eigen doorverkoopwebsite.

3. Online lesgeven

De vraag naar online onderwijs heeft voor ondernemers een brede mogelijkheid geopend om hun eigen onderneming te starten. Aangezien dit een online bedrijfsidee is, kunt u elk onderwerp kiezen waar u verstand van heeft en een cursus geven, ongeacht uw locatie. Als je geen geavanceerde kennis hebt van een bepaald onderwerp, kun je altijd overwegen om Engels als vreemde taal online te geven aan buitenlandse studenten.

4. Online boekhouden

Net als bij het onderwijs, maakt technologie het mogelijk om veel boekhouddiensten online uit te voeren. Als u een accountant of boekhouder bent die de vrijheid en autonomie van het runnen van uw eigen bedrijf wil, kunt u profiteren van moderne technologie om uw eigen online boekhoudservice te starten en andere bedrijven als klant aan te nemen.

5. Medische koeriersdienst

Als je een betrouwbaar voertuig en goede tijdmanagementvaardigheden hebt, kun je overwegen om je eigen koeriersdienst op te richten, meer specifiek een medische koeriersdienst. Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoer van medische artikelen zoals laboratoriummonsters, geneesmiddelen op recept en apparatuur. De zorgsector breidt zich uit, wat geweldig is voor de stabiliteit van de baan van medische koeriersdiensten. U kunt uw koeriersbedrijf alleen starten of andere chauffeurs inhuren om voor u te werken.

6. App-ontwikkelaar

Als je goed geïnformeerd en ervaren bent in technologie, wil je misschien een carrière in app-ontwikkeling overwegen. Smartphones zijn voor veel Amerikanen een alledaags accessoire geworden, waardoor de vraag naar mobiele apps is toegenomen. Evenzo is virtual reality-software de afgelopen jaren populair geworden, dus er is ook vraag naar de ontwikkeling van VR-apps.

7. Transcriptieservice

Als je een goed oor hebt en snel kunt typen, is een transcriptieservice een geweldig zakelijk idee waarmee je vanuit huis kunt werken met een flexibel schema. Medische transcriptiediensten zijn vooral nodig omdat spraakherkenningstechnologie zich verspreidt voor het dicteren van zorgverleners. Als u niet in één keer wilt beginnen, of als u een dagtaak heeft die u voorlopig wilt behouden, kunt u zo weinig of zo veel transcriptietaken accepteren als u wilt. Om uw zakelijke vooruitzichten te vergroten en meer in rekening te brengen, kunt u overwegen een gecertificeerde transcriptionist te worden en u te verdiepen in een paar specialiteiten.

Medische transcriptionisten rekenen doorgaans 6 tot 14 cent per regel transcriptie, wat snel kan oplopen. De typische doorlooptijd voor transcriptiewerk is 24 uur, dus het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de taken die u accepteert. De flexibiliteit om slechts een paar verzoeken te accepteren om aan de slag te gaan, betekent echter dat u kunt opschalen als u er klaar voor bent, waardoor transcriptie een gemakkelijke service is om langzaam op te starten. Het beste van alles is dat er heel weinig opstartkosten en overhead zijn. U hebt alleen een computer, de juiste software en een beveiligde berichtenservice nodig.

8. Professionele organisator

Op zoek naar een zakelijk idee dat echt “vreugde kan opwekken”? Professionele organisatoren, zoals Marie Kondo, helpen mensen met opruimen en minimaliseren voor de kost. In een tijdperk van materialisme zijn veel mensen wanhopig op zoek naar inkrimping en controle over hun bezittingen, in plaats van hun spullen ze te laten bezitten. Minimalisme wordt enorm populair, maar mensen vinden het vaak moeilijk om afstand te doen van dingen die ze al lang in hun bezit hebben. Een deel van het zijn van een professional organizer is klanten helpen een systeem te ontwikkelen om dingen te verkleinen en zo te houden.

Als je een goed georganiseerd persoon bent die ervan houdt om ruimtes functioneel en comfortabel te maken, ben je misschien goed in het coachen van anderen om hetzelfde te doen. Mensen zullen je betalen om hen te helpen een methode te bedenken om hun bezittingen te minimaliseren en vervolgens een georganiseerde ruimte te behouden. Om uw bedrijf te promoten, kunt u uw klanten vragen of u voor en na foto’s mag maken van de gebieden van hun huizen die u heeft georganiseerd, en deze gebruiken om een   portfolio te maken dat u op sociale media kunt plaatsen om meer klanten aan te trekken.

9. Schoonmaakservice

Als je van schoonmaken houdt, kun je er gemakkelijk een bedrijf van maken. Met een paar medewerkers, een groot aantal schoonmaakmiddelen en transport, kunt u schoonmaakdiensten aanbieden aan huiseigenaren, appartementencomplexen en bedrijfspanden. De meeste schoonmaakdiensten rekenen tussen de $ 25 en $ 50 per uur. Schoonmaakdiensten zijn eenvoudige bedrijven die relatief weinig overhead vragen; je hebt alleen planning, toewijding en marketing nodig om je bedrijf te laten opvallen.

Als je jezelf wilt onderscheiden van andere schoonmaakdiensten, overweeg dan om tegen een extra vergoeding premium opties toe te voegen, zoals het waxen van de vloer of het reinigen van de buitenkant. Deze diensten kunnen de beslissende factor zijn tussen uw nieuwe schoonmaakdienst en doorgewinterde bedrijven die een te grote klantenlijst hebben om dat schoonmaakniveau te bieden.

10. Freelance tekstschrijver

Als je een natuurlijke tekstschrijver bent met een beetje marketingkennis, kun je jezelf vestigen als freelance copywriter. Of u nu blogs, webcontent of persberichten schrijft, veel bedrijven betalen voor uw diensten. U kunt uw waarde verhogen door SEO-kennis naar de tafel te brengen om uw klanten te helpen een strategie te ontwikkelen om specifieke zoekwoorden aan te vallen die hun doelgroep al gebruikt bij hun online zoekopdrachten. De meeste freelance copywriters rekenen $ 40 tot $ 50 per uur, maar degenen met expertise in een bepaalde branche kunnen nog meer vragen.

Freelance copywriting is een geweldig bedrijf om te runnen, want zolang je een internetverbinding hebt, kun je werken. Het is een bedrijf dat u vanuit het comfort van uw eigen huis kunt bedienen, of zelfs vanaf de weg als u reist

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze gratis nieuwbrief en ontvang nieuws, previews, reviews en leuke deals.

Ja, ik schrijf me in
We spammen niet en uitschrijven kan altijd.