...

3D-modelleringsdiensten kunnen zoveel doen voor een uitvinder die het octrooiproces doorloopt. Ontwerpers van uitvindingen hebben de mogelijkheid om zoveel aspecten van het octrooi uit te voeren met behulp van software voor het ontwerpen van uitvindingen die bekend staat als CAD. CAD is niet alleen een nietje binnen het ontwerpen van uitvindingen, maar ook in elk ander type productie, of het nu gaat om architectuur, mechanisch, civiel, elektrisch of structureel. CAD-ontwerpdiensten zijn normaal gesproken alleen gespecialiseerd in een van deze ontwerpgebieden, en slechts weinigen zullen daadwerkelijk uitvindingen voor uitvinders ontwerpen. Je vraagt   je misschien af   waarom, maar daar is eigenlijk een hele goede reden voor. Dus wat is het? Het is het feit dat de meeste CAD-ontwerpers niet bekwaam genoeg zijn om de complexe kromming en andere aspecten van een Inventions-ontwerp te ontwerpen.

Ontwerpers van conceptuitvindingen

Dus wat is een conceptuitvindingsontwerp? Een conceptontwerp, ook wel conceptueel ontwerp genoemd, is het startpunt voor elke uitvinding en is min of meer slechts een idee dat kan worden voorgesteld door eenvoudige schetsen op papier. Van concept naar voltooiing gaan is echter een ander verhaal en er is veel meer nodig dan alleen ideeën om te realiseren. Zodra het conceptontwerp is vastgesteld, gaan engineering, ontwerp en een grote hoeveelheid vaardigheid gepaard met het daadwerkelijk maken van een prototype. Het is veel meer dan de meeste mensen zouden denken voordat ze de uitdaging aangaan om een   uitvinder te worden.

Prototype Ontwerpers

Dus als een ontwerp eenmaal is vastgesteld, waar komt het prototype dan precies vandaan? Nou, het is eenvoudig. Het prototype is afkomstig van hetzelfde CAD-ontwerp dat wordt gebruikt voor patentblauwdrukken, of het conceptuele ontwerp. CAD-bestanden zijn samengesteld uit informatie om het visuele uiterlijk op een computer te helpen communiceren, en de nodige informatie om machines te begeleiden die spuitgietmatrijzen, CNC, kunststoffen, mechanische onderdelen of elk denkbaar materiaal vervaardigen. Deze CAD-bestanden maken productie vandaag de dag beschikbaar. Zonder CAD zouden we zo ver teruggaan dat het lijkt op het stenen tijdperk. Persoonlijk weet ik niet hoe we het zouden redden zonder assemblagelijnen en robotproductie.

3D CAD-services

3D CAD-services kunnen de grootste nachtmerrie van de uitvinder zijn, of hun beste vriend, afhankelijk van hoe alles wordt beheerd. Eigenlijk zou één Invention Design Service in staat moeten zijn om elk aspect uit te voeren dat een uitvinder nodig heeft tijdens het octrooiproces. Uitvinders moeten online gaan en onderzoek doen naar ontwerpers van uitvindingen totdat ze degene hebben gevonden die hen kan helpen met al hun uitvindingsbehoeften tegen een gereduceerde prijs voor het kopen van meer dan een van de professionele diensten van het bedrijf.

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze gratis nieuwbrief en ontvang nieuws, previews, reviews en leuke deals.

Ja, ik schrijf me in
We spammen niet en uitschrijven kan altijd.