...

Draagbare Bluetooth-luidsprekers zijn de gemakkelijkste en meest betaalbare manier om het geluid van uw telefoon of tablet over een kamer, achtertuin of stranddeken te verspreiden. Omdat Bluetooth-luidsprekers in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar zijn, is het onmogelijk om één model perfect te maken voor elke situatie. Maar we denken dat de Ultimate Ears Wonderboom 2 bijna iedereen zal aanspreken. Het volle, heldere geluid en het ultrarobuuste, compacte ontwerp maken het een perfecte reisgenoot.

5 Beste draagbare Bluetooth-luidspreker

Ultimate Ears Wonderboom 2: De beste draagbare Bluetooth-luidspreker

Editor | Technologiesite.nl

De Wonderboom 2 heeft een natuurlijk geluid en een cool ontwerp, en hij is gebouwd om bijna elk buitenavontuur te overleven.

The Ultimate Ears Wonderboom 2 is net zo welluidend als Ariana Grande, maar net zo stoer als Lara Croft. In onze merkverborgen tests kozen onze panelleden deze Bluetooth-luidspreker als de meest veelzijdige keuze. Met een heldere vocale reproductie en een behoorlijke hoeveelheid bas voor zijn formaat, biedt het een bevredigend geluid voor een klein gebied, zoals over een picknicktafel of een paar ligstoelen op een terras. Het heeft een IP67-classificatie en is een van de meest robuuste Bluetooth-luidsprekers die we hebben getest, in staat om een   val van 5 voet en een duik in 1 meter water te overleven, maar omdat het drijft, zal het waarschijnlijk nooit zo diep duiken. Het enige nadeel van de Wonderboom 2 is de levensduur van de batterij, die bij 8 uur in onze tests voldoende maar niet indrukwekkend is. We houden van het compacte ontwerp van de Wonderboom 2, ook al maakt de bijna bolvormige vorm dit model een beetje moeilijker op te bergen in een koffer of laptoptas.

JBL Xtreme 3: Voor grote ruimtes en verafgelegen plaatsen

Editor | Technologiesite.nl

De Xtreme 3 speelt luid genoeg voor buitenfeesten en klinkt toch soepel genoeg om ontspannen te luisteren – en hij is gebouwd om ruw gebruik te overleven.

De JBL Xtreme 3 is een geweldige keuze als je een Bluetooth-luidspreker wilt die groter en krachtiger klinkt dan onze topkeuze, maar toch draagbaar genoeg is om mee te nemen naar het strand of de achterklep. De Xtreme 3 – die zijn voorganger, de Xtreme 2, vervangt als onze upgrade-keuze – is de best klinkende draagbare Bluetooth-luidspreker die we hebben getest, zoals onze panelleden hem prezen om zijn heldere geluid op stemmen, gitaren en piano’s (hoewel het bas werd meestal een beetje stil bij maximaal volume). Deze luidspreker is gebouwd voor avontuur: de IP67-classificatie betekent dat hij water- en stofdicht is, de sterke draagriem maakt het gemakkelijk om hem overal mee naartoe te nemen, en in onze tests liep de Xtreme 3 17 uur op één lading. Maar hij is veel groter en duurder dan de UE Wonderboom 2.

Tribit XSound Go: zeer goed geluid voor minder dan $ 35

De Tribit XSound Go is de beste luidspreker die we in zijn prijsklasse hebben gehoord, en hij is compact en waterdicht om op te starten.

Als u het absolute minimum wilt uitgeven aan een allround goede draagbare Bluetooth-luidspreker, is de Tribit XSound Go een uitstekende keuze. Het geluid is duidelijk helderder en luider dan dat van bijna alle andere budget Bluetooth-luidsprekers. De XSound Go is klein genoeg om in een laptoptas of een al gevulde koffer te passen en gaat 10,5 uur mee op een lading. Bovendien heeft het een IPX7-classificatie, wat betekent dat het voldoende waterdicht is om een   half uur onderdompelen in 1 meter water te overleven, en het heeft een luidsprekerfunctie. Tribit heeft onlangs de XSound Go geüpgraded met opladen via USB-C en stereokoppeling.

Sony SRS-XB33: voor groter, voller geluid in een middelgrote behuizing

De SRS-XB33 heeft een gedetailleerd, helder geluid, een stoer design en veel features.

Als je iets nodig hebt dat een beetje luider en voller klinkt dan de UE Wonderboom 2, maar draagbaarder en betaalbaarder is dan de JBL Xtreme 3, vindt de Sony SRS-XB33 een mooie middenweg. Het is krachtig genoeg om een   kamer van 20 bij 15 voet te vullen, en het gaf ons ongeveer 16 uur batterijduur in onze tests. Met een IP67 waterdichte en stofdichte classificatie is hij ook gebouwd om straf te verdragen, en hij heeft veelkleurige lichten en flitsers, evenals een luidsprekerfunctie. Het is echter ongeveer twee en een half keer groter en zwaarder dan de Wonderboom 2, dus het is lang niet zo draagbaar.

Ultimate Ears Hyperboom: voor poolparty’s en bumperkleven

De Hyperboom speelt luid genoeg om een   achtertuin te vullen en biedt toch een geluidskwaliteit die in veel opzichten vergelijkbaar is met die van een goede kleine stereo-installatie.

De Ultimate Ears Hyperboom komt misschien het dichtst in de buurt van een draagbare Bluetooth-luidspreker die alles goed doet. Hij speelt bijna twee keer zo luid als de JBL Xtreme 3, dus ideaal voor zwembadfeesten en bumperkleven. Het klinkt ook prachtig, met vloeiende en natuurlijke zang, voldoende diepe bas en een verrassende ambiance voor een luidspreker uit één stuk – dus je zult het waarschijnlijk ook binnenshuis willen gebruiken. Met een hoogte van 14,3 inch en 16,6 pond is het onpraktisch voor vliegreizen, maar het is compact en licht genoeg zodat de meeste mensen het gemakkelijk kunnen dragen. Het heeft ook een IPX4-classificatie, dus het kan al het spatten rond een zwembad overleven. In onze tests speelde het 27,5 uur op een redelijk luid volume op een enkele lading.

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze gratis nieuwbrief en ontvang nieuws, previews, reviews en leuke deals.

Ja, ik schrijf me in
We spammen niet en uitschrijven kan altijd.