...

Zoals het hoort, heeft Apple een paar iteraties gekost om een   paar draadloze oordopjes te leveren die het hoge prijskaartje rechtvaardigen. Het is zelfs onze keuze voor de beste draadloze oordopjes.

De AirPods zijn nog steeds helemaal wit, maar een slimmer, stugger ontwerp betekent dat je er niet meer uitziet alsof je een paar elektrische opzetborstels in je oren hebt gestoken.

Het is niet verwonderlijk dat de AirPods het beste werken met Apple-hardware met een installatie die genadig pijnloos is dankzij de nieuwe chiptechnologie. Trek ze uit het hoesje en als je apparaat in de buurt is, worden ze gekoppeld, zodat je ook snel een blik kunt werpen op de batterijstatus van de oordopjes.

De geluidskwaliteit is een tandje hoger geworden en biedt iets dat meer in balans is. Het is niet zwaar met de bas en er is hier een beter gevoel voor detail. De headline grabber is de toevoeging van actieve ruisonderdrukking die de wereld zal helpen overstemmen. Apple gebruikt naar buiten gerichte microfoons om het geluid van buitenaf te detecteren en een naar binnen gerichte microfoon om om te gaan met geluid dat door de afdichting komt.

Er is zelfs ruimte om de bedieningselementen in de stuurpen te persen en een zeer zakvriendelijke hoes geeft ze snel een batterij-boost. Er komen ook meer functies, waaronder ondersteuning voor surround sound en de welkome toevoeging van een slimme schakelmodus om te koppelen met het apparaat dat je momenteel gebruikt, waardoor je meer reden hebt om ze binnen te houden.

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze gratis nieuwbrief en ontvang nieuws, previews, reviews en leuke deals.

Ja, ik schrijf me in
We spammen niet en uitschrijven kan altijd.