...

Zelfs als u nog nooit het genoegen heeft gehad om Chrome OS te gebruiken, heeft u waarschijnlijk wel eens gehoord van Chromebooks – en het is u misschien opgevallen hoe populair deze unieke laptops de laatste tijd zijn geworden. In plaats van Windows 10 of MacOS werken deze computers op het cloudgebaseerde Chrome-besturingssysteem van Google en bieden ze een interessant (en niet te vergeten budgetvriendelijk) alternatief voor standaardlaptops. Deze markt is de afgelopen jaren enorm uitgebreid en de huidige Chromebooks dekken alles, van eenvoudige werkstations tot 4K 2-in-1’s, dus je hebt ook genoeg opties. Maar waar u ook naar op zoek bent, deze verzameling van de beste Chromebook-deals is uw kans om de perfecte Chrome OS-laptop voor de perfecte prijs te vinden.

Lenovo Chromebook S330

admin | Technologiesite.nl

Lenovo brengt een aantal van de beste Chromebooks op de markt, maar het hoogwaardige aanbod is natuurlijk niet goedkoop. Overweeg de Chromebook S330 van Lenovo voor een superbetaalbaar alternatief voor laptops zoals de Yoga. Deze 14-inch computer draait op een quad-core CPU en 4 GB RAM – pittig genoeg voor werktaken zoals surfen op het web en tekstverwerken. Het wordt ook geleverd met 32   GB flash-opslag voor bestanden en apps. Omdat Chrome OS grotendeels cloudgebaseerd is, heeft u niet te veel ruimte nodig om aan uw basisbehoeften te voldoen.

Het vervangt misschien niet uw complete Windows-, Mac- of Chrome OS-laptops, maar voor zo weinig geld is het moeilijk om zoveel laptop te vinden.

Acer Chromebook 15

admin | Technologiesite.nl

Compacte laptops zijn handig voor op reis, maar voor urenlang regelmatig gebruik en werk is een full-size computer zoals de uitstekende Chromebook 15 van Acer misschien een betere optie. Deze Chrome OS-laptop heeft een quad-core Intel Pentium N4200 CPU, 4 GB DDR4 RAM en 32 GB opslag voor het uitvoeren van basistaken. Maar het hoogtepunt van dit model is het 15,6-inch HD-aanraakscherm, waarmee je veel meer schermruimte hebt om mee te werken.

Het is echter nog steeds redelijk gestroomlijnd en licht van gewicht, en de interne batterij biedt tot 12 uur stroom, waardoor je meer dan genoeg hebt voor een dag werken en entertainment.

Samsung Chromebook 4+

admin | Technologiesite.nl

De Samsung Chromebook 4+ is nog een 15-inch Chromebook, maar het is een van onze favorieten. Het heeft een slank uiterlijk, met een zilveren chassis en dunne randen, ondanks dat het slechts 3,75 pond is. Zoals veel Chromebooks, wordt het geleverd met slechts 4 GB RAM en een Intel Celeron-processor, maar als uw computertaken relatief eenvoudig zijn, vindt u hier onder de motorkap veel prestaties. De Samsung Chromebook 4+ wordt ook geleverd met twee USB-C-poorten, een toetsenbord van volledig formaat en een batterijduur tot 10,5 uur.

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze gratis nieuwbrief en ontvang nieuws, previews, reviews en leuke deals.

Ja, ik schrijf me in
We spammen niet en uitschrijven kan altijd.