...

De EZVIZ C3N-beveiligingscamera ter grootte van een tennisbal is een solide set. Het moet zo zijn. Binnen de eerste week nadat het opkwam, en in typisch Britse stijl, werd het gehavend door hagel, regen en stormen, voordat het werd geroosterd op de heetste dag van het jaar.

De installatie is eenvoudig genoeg, zolang je een boormachine hebt om hem aan je muur te bevestigen en de EZVIZ-app verfrissend eenvoudig is. Je kunt een livestream op volledig scherm schakelen en als je op een record klikt, worden de beelden netjes op je filmrol opgeslagen, evenals in de app zelf.

Deze liveweergavefunctie is ideaal als u de camera om andere redenen wilt gebruiken, zoals het in de gaten houden van de kinderen terwijl u thuis werkt, of zelfs als een natuurcamera, en handig is dat u ook meerdere camera’s op de camera kunt aansluiten. één systeem en apparaten delen onder gebruikers.

Maar waarvan we weten dat je hier echt bent, is om erachter te komen of dit echt een goede beveiligingscamera is. Nou, het stelt niet teleur. Wat betreft de videokwaliteit is het daglichtzicht uitzonderlijk scherp en zijn de kleuren levensecht dankzij de full HD 1080p resolutie.

Maar het is het kleurennachtzicht waarin deze camera echt tot zijn recht komt. Het heeft een ingebed algoritme dat intelligente detectie mogelijk maakt, dus het kent het verschil tussen mensen en de kat uit de buurt die op jacht zijn.

En het is ook verrassend gevoelig. De slimme nachtzichtmodus maakt gebruik van twee infrarood-LED’s die automatisch tot 30 meter kunnen zien en schakelt over naar kleurmonitoring wanneer het menselijke beweging detecteert. Dat, samen met krachtige schijnwerpers, elke potentiële dief bijna gegarandeerd zijn gezicht op de camera laat zien. U krijgt een realtime melding, zonder dat u aan uw feed hoeft te worden vastgelijmd.

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze gratis nieuwbrief en ontvang nieuws, previews, reviews en leuke deals.

Ja, ik schrijf me in
We spammen niet en uitschrijven kan altijd.