...

In dit tijdperk van technologie wordt veel van onze tijd besteed aan toegang tot internet. Gegevens kunnen nu eenvoudig worden verzameld en informatie wordt automatisch gegenereerd met het gebruik van verschillende websites op internet. Zelfs scholen, overheidsinstanties en zorginstellingen werken hun dossiers nu bij en maken ze online beschikbaar. Hier is een lijst van de top 5 kabelbreedbandinternetproviders voor thuisgebruikers.

1. Comcast

Comcast is de toonaangevende breedband internetprovider die een maximum van 105 Mbps biedt in het grootste deel van zijn dekkingsgebied. Hun maandelijkse tarief is zo laag als $ 29,99. Dit tarief kan variëren op basis van de gewenste snelheid voor uw thuisverbinding. Comcast biedt ook extra functies zoals kabeltelevisie en telefoondiensten die meer klanten aantrekken. Ze bieden ook uitstekende technische diensten, maar ondervinden soms problemen met het oplossen van problemen in het veld. Maar over het algemeen staat Comcast op nummer één in de top 5 van breedbandinternetproviders.

2. Time Warner-kabel en AT&T

Time Warner Cable en AT&T delen de tweede plaats in de top 5 van breedbandinternetproviders. Net als Comcast worden er in geselecteerde gebieden diensten aangeboden, maar met een gemiddelde internetsnelheid van slechts 50 Mbps. Hun maandelijkse tarief is respectievelijk $ 29,99 en $ 14,95. Hun snelle internettoegang is niet beschikbaar in alle gebieden waar ze service verlenen, maar ze bieden e-mailaccounts en beveiliging als extra functies.

3. Cox-kabel

Cox Cable biedt internetdiensten aan voor $ 34,99 per maand. Ze bieden snel internet met gemiddelde klant- en technische diensten. Ze bieden ook extra e-mailadressen, beveiliging en online opslag voor hun abonnees. Helaas wordt hun snelle internettoegang slechts in beperkte gebieden aangeboden. In de landelijke gebieden zijn nog geen DSL-diensten beschikbaar. Om deze reden staat Cox Cable op de derde plaats in de top 5 van breedbandinternetproviders.

4. Optimaal

Optimum staat ook bekend om hun supersnelle internettoegang met een maximum van 50 Mbps. Dit wordt aangeboden voor $ 29,95 per maand, inclusief beveiliging en ouderlijk toezicht. Ze bieden ook uitstekende klanten- en technische ondersteuning op alle gebieden die ze bestrijken. In tegenstelling tot de eerste drie hierboven genoemde, biedt Optimum diensten aan slechts 3 miljoen klanten en is het nog niet beschikbaar in andere gebieden. Hoewel ze kunnen concurreren met snelheid, betrouwbaarheid en klantenservice, plaatste hun dekkingsgebied hen op de vierde plaats in de top 5 van breedbandaanbieders.

5. J-charter

J Charter staat op de vijfde plaats in de top 5 van breedbandinternetproviders. J Charter kan concurreren met hogesnelheidstoegang die kan oplopen tot 60 Mbps. Net als andere internetproviders bieden zij diensten aan in beperkte gebieden. Hun maandelijkse tarief is $ 19,99, inclusief ouderlijk toezicht en beveiligingsdiensten. Helaas wordt hun klantenservice en technische ondersteuning alleen als bevredigend beoordeeld en moet deze worden verbeterd.

Deze top 5 kabelbreedbandinternetproviders worden beoordeeld op basis van het gedekte servicegebied, verbindingssnelheid, functies en technische ondersteuning. Het is vermeldenswaard dat elk van de genoemde providers een kabelgebaseerde breedbanddienst aanbiedt en dat elk van hen beschikbaar is in een beperkt aantal gebieden. Voor breedbandaanbieders die het hele land bedienen, zelfs landelijke gebieden, is satellietinternet de juiste keuze. Een van de beste internetopties via satelliet is HughesNet. Deze lijst zou u op weg moeten helpen bij het kiezen van een snelle internetprovider. Vergeet niet om een   pakket te kiezen dat past bij de behoefte van uw gezin.

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze gratis nieuwbrief en ontvang nieuws, previews, reviews en leuke deals.

Ja, ik schrijf me in
We spammen niet en uitschrijven kan altijd.