...

Uw auto is niet alleen maar een vervoermiddel, het is uw vertrouwde reisgenoot, een van uw meest waardevolle bezittingen en misschien wel het allerbelangrijkste: een mobiele geheugenmachine. De beste manier om je rit te beschermen is door hem in te schakelen met een autoalarmsysteem. We hebben het zware werk voor u gedaan en hebben een paar uitstekende opties gevonden voor het beste autoalarmsysteem op de markt.

Voordelen van auto-alarmsystemen

Bescherm uw investering. De kans is groot dat je een aardige cent hebt betaald voor je glanzende set wielen, dus het staat vast dat je je investering wilt beschermen. Een auto-alarmsysteem is de meest kosteneffectieve en gemakkelijkste manier om beveiliging te bieden tegen autodiefstal.

Verlaag uw verzekeringspremies. Op zoek naar een trefzekere manier om uw verzekeringstarieven te verlagen? Door een autoalarmsysteem aan uw voertuig toe te voegen, verlaagt u uw maandelijkse verzekeringspremies met een aanzienlijk bedrag. In feite zal het bedrag dat u bespaart op verzekeringen vaak binnen een jaar de kosten van een aftermarket-autoalarm compenseren.

Gemoedsrust. Investeren in een anti-diefstal auto alarmsysteem geeft niet alleen tastbare veiligheid voor uw geliefde rit, maar geeft u ook gemoedsrust wetende dat uw voertuig voldoende beveiligd is tegen diefstal. Je zult dit vooral geruststellend vinden als je verlatingsangst ervaart door weg te zijn van je geliefde auto tijdens vakanties.

Sneller diefstalherstel. De meeste van de best beoordeelde auto-alarmen zijn voorzien van GPS-tracking, dus in het geval dat uw voertuig wordt gestolen, kan het alarmbedrijf uw auto volgen en de autoriteiten op de hoogte stellen van de exacte locatie. Met deze innovatieve technologie aan uw zijde kunnen wetshandhavingsinstanties uw voertuig sneller terugvinden dan auto’s die niet zijn uitgerust met GPS-volgsystemen.

Voeg hoogwaardige functies toe. Meer geavanceerde autobeveiligingssystemen zullen innovatieve functies bevatten, zoals het op afstand starten/stoppen van de motor voor extra gemak. Andere premium details zijn passieve keyless entry en aanpasbare alarmtonen en -volume.

Beste alarmsystemen voor auto in 2021

Compustar All-in-One 2-wegs start- en alarmbundel op afstand

De Compustar All-in-One 2-Way Remote Start and Alarm Bundle scoorde de titel voor het beste automatische alarm dankzij de onverslaanbare mix van beveiligingsverhogende functies zoals de CM600-bedieningsmodule, schoksensoren, superluide sirene en helder LED-alarmlicht .

Gebruikers kunnen hun motor op afstand starten tot een afstand van 3.000 voet en hun rit opwarmen tijdens bijzonder koude ochtenden, of de airconditioning laten blazen voordat ze hun auto instappen, zodat het interieur verfrissend koel is op een hete zomerdag.

Met bidirectionele paging ontvangen chauffeurs ook tot op de seconde waarschuwingen als iemand aan de deuren of ramen knoeit, of als het alarm afgaat. Voeg een super luid alarm toe dat meer dan 105 dB afgeeft, en je zult gemakkelijk zien waarom dit op de eerste plaats bleef hangen tussen onze best beoordeelde auto-alarmen.

Nadelen zijn weinig, maar het vermelden waard. Dit alarmsysteem vereist gedegen technische kennis voor installatie, dus professionele installatie wordt aanbevolen voor mensen met beperkte mechanische ervaring. Ook is het alarm zeer gevoelig, dus veel gebruikers kiezen ervoor om het op de laagste stand te zetten. Ten slotte is dit anti-diefstal auto-alarmsysteem een   beetje prijzig, maar alle eersteklas beveiligings- en gemaksfuncties geven u in ieder geval waar voor uw geld.

Scytek A15 Keyless Entry Auto Alarm Beveiligingssysteem

Als u op zoek bent naar een kwaliteitsbeveiligingssysteem voor uw auto, vrachtwagen of SUV, levert het Scytek A15 Keyless Entry Car Alarm Security System het meeste waar voor uw geld. We waren onder de indruk van de vele onmisbare functies, zoals keyless entry, een programmeerbare impactsensor met twee zones en compatibiliteit met smartphones. Dit basis auto-alarm biedt alle benodigdheden die je zou willen in een beveiligingssysteem voor een fractie van de prijs.

De Scytek A15 is een eenrichtingsalarmsysteem dat wordt geleverd met twee afstandsbedieningen met vijf knoppen om de verschillende functies te bedienen. We vonden het leuk dat het onmisbare beveiligingsfuncties bevat, zoals een door de gebruiker programmeerbare gecodeerde override-schakelaar, starter-onderbreking en een Warn-Away-waarschuwing die is ontworpen om potentiële dieven af   te schrikken. Het is ook eenvoudig te installeren in vergelijking met de meeste andere autobeveiligingssystemen op de markt, dus dit is een pluspunt voor zowel beginnende als ervaren monteurs.

Een van de grootste tekortkomingen van dit alarmsysteem is dat het uw batterij snel leeg laat lopen als u niet regelmatig met uw voertuig rijdt. Bovendien bevat dit systeem geen sirene; in plaats daarvan activeert het alarm de claxon van uw auto. Als u op zoek bent naar een autoalarmsysteem met een luide sirene voor maximale beveiliging, is dit systeem misschien niet de beste optie voor uw behoeften.

Avital 5305L beveiligingssysteem met 2-weg lcd-scherm afstandsbediening

We hebben het Avital 5305L-beveiligingssysteem onze eervolle vermelding toegekend omdat het volledig is geladen met een arsenaal aan uitstekende beveiligings- en gemaksfuncties voor zijn prijspunt. Het wordt geleverd met de mogelijkheid om maximaal vier verschillende voertuigen te bedienen met een enkele afstandsbediening, waardoor het een van de meest veelzijdige keyless entry-systemen op onze lijst is.

Dit autoalarmsysteem biedt meer dan alleen toegang op afstand zonder sleutel: u kunt uw voertuig op afstand starten tot op 1500 meter afstand met behulp van de 2-weg LCD-sleutelhanger met 4 knoppen. Het alarmsysteem beschikt over een geweldige reeks beveiligingsfuncties, zoals een hoorbare wraaksirene, impactsensoren met twee zones, een storingsvrije starteronderbreking, een waarschuwingslampje en overlastpreventie. Als je op zoek bent naar een alarmsysteem dat je gemoedsrust geeft, dan levert deze het zeker in schoppen.

De nieuwste en beste autobeveiligingstechnologie is fantastisch, maar het nadeel is dat de LCD-afstandsbediening groot en omvangrijk is, en met maximaal vier verschillende auto’s erin geprogrammeerd, kan het aanvankelijk verwarrend zijn om te gebruiken. Bovendien zijn de instructies die bij dit antidiefstalbeveiligingssysteem zijn geleverd verwarrend en onvoldoende voor installatie. Daarom raden we u ten zeerste aan om een   opgeleide professional de unit in uw voertuig te laten installeren.

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze gratis nieuwbrief en ontvang nieuws, previews, reviews en leuke deals.

Ja, ik schrijf me in
We spammen niet en uitschrijven kan altijd.