...

Beste alarmsystemen voor thuis van 2021. We hebben alle beste huisbeveiligingssystemen op de markt onderzocht om de beste opties voor elk soort huishouden te vinden, en Vivint is onze Editor’s Choice

Je hebt veel verschillende huisbeveiligingssystemen om uit te kiezen, maar onze Editor’s Choice is het eersteklas, slimme, thuisklare Vivint-systeem. En je hoeft zelf niets te installeren.

Beste alarmsystemen voor thuis van 2021

Voor iets goedkopers en eenvoudigers, maar nog steeds betrouwbaar, raden we het doe-het-zelfbeveiligingssysteem SimpliSafe aan. Het is onze keuze voor Best Value.

Waar moet je op letten bij een huisbeveiligingssysteem?

De beste huisbeveiligingssystemen zijn gebruiksvriendelijk, bieden u een reeks slimme huisfuncties en -integraties en vereisen geen contract.

Functies waarnaar moet worden gezocht in het best beoordeelde beveiligingssysteem:

 • Een goede balans tussen kosten en functies
 • Professionele bewakingsoptie
 • Geen contract vereist (of flexibele contracttermijnen)
 • De juiste installatie voor uw behoeften (doe-het-zelf of professioneel)
 • Smart home-integraties die werken met je andere apparaten

De belangrijkste vraag die u moet stellen bij elk huisbeveiligingssysteem dat u overweegt, is of het uw geld waard is.

Sommige alarmbedrijven hebben lange contracten nodig, hebben verouderde apparatuur en werken niet met smarthome-apparaten. Je hoeft geen genoegen te nemen met middelmatigheid als er een ontelbaar aantal verschillende systemen op de markt zijn met betere technologie voor een betere prijs.

U kunt de functies kiezen die geschikt zijn voor uw huis en gezin, zoals professionele installatie of doe-het-zelf? Professionele monitoring of zelfmonitoring? Meerdere beveiligingscamera’s of helemaal geen?

Maar voor welke functies u ook kiest, aan het eind van de dag zou u het gevoel moeten hebben dat wat u uit het systeem haalt, uw zuurverdiende geld waard is.

Vivint: keuze van de redactie

Als u een prachtig ontworpen beveiligingssysteem wilt dat nog beter werkt dan het lijkt, dan is Vivint iets voor u. Dat is met het voorbehoud dat u ook een huiseigenaar bent en dat u het niet erg vindt om te betalen voor professionele installatie. Huurders, kijk weg, dit is niet je beste optie.

Waarom we voor Vivint . hebben gekozen

Editor | Technologiesite.nl
 • Geïntegreerde slimme huistechnologie
 • Beveiligingscamera’s boordevol functies
 • Geen contractvereiste

Alles wat Vivint doet, doet het goed. Waar andere alarmbedrijven een mengelmoes van apparatuur van derden aanbieden, ontwerpt Vivint zijn eigen spullen. Waar sommige opties, zoals ADT, goede apparatuur hebben, maar zo-zo camera’s, hebben Vivint’s camera’s enkele van de beste functies op de markt, waaronder videoanalyse en 4K-beeldsensoren (evenals meer standaardtarief zoals bewegingsdetectoren, tweeweg audio en nachtzicht).

Vivint heeft ook een professionele installatie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het installeren van uw systeem. En het heeft volledige smart home-ondersteuning, zodat u alles kunt automatiseren, van uw deursloten tot uw bedlampje.

Als je een beveiligingssysteem wilt dat je huis beschermt en je buren ook laat zeggen: “Wauw, waar heb je dat vandaan?” dan heeft Vivint wat je nodig hebt.

SimpliSafe: beste prijs

Editor | Technologiesite.nl
 • Betaalbare apparatuur en monitoring
 • Online bestellen
 • Makkelijke installatie

SimpliSafe veranderde de manier waarop thuisbeveiligingsbedrijven dingen doen. Hiermee kun je online bestellen in plaats van aan de telefoon te gaan, het doet geen contracten en het is super betaalbaar. We vinden het geweldig dat SimpliSafe het gemakkelijk maakt om zelf een basisbeveiligingssysteem op te zetten zonder uw spaargeld op te slokken.

Waarom we voor SimpliSafe hebben gekozen

SimpliSafe is perfect als u een bekend merk wilt dat uw huis beschermt, maar voor veel minder geld dan u zou betalen voor de ADT’s van de wereld. De naam “SimpliSafe” kennen de meeste mensen inmiddels (inclusief potentiële inbrekers), en het maakt het goedkoop en eenvoudig om een   alarmsysteem in huis te plaatsen.

Bovendien is SimpliSafe geen flauwekul op het gebied van apparatuur. U vindt er alles van raamsensoren tot lekdetectoren tot koolmonoxidesensoren.

ADT: Meest populair

Editor | Technologiesite.nl
 • Bekende naam
 • Veel smart home-integraties
 • Professionele installatie

Iedereen kent ADT. Het bestaat al meer dan een eeuw en is overal in de VS (en ook in een paar andere landen) beschikbaar. Voor alle Canadezen die er zijn, is het een van de meest populaire alarmsystemen in Canada.)

Als u het systeem met de meeste slagkracht wilt, dan levert ADT het. Potentiële inbrekers zullen het bord met de tuin zien en uw huis sneller overslaan dan u kunt zeggen: “inbraak”. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ADT een professionele installatie gebruikt, zodat u het werk niet zelf hoeft te doen.

Waarom we voor ADT . hebben gekozen

Naast de bekende naam heeft ADT ook een breed assortiment aan beveiligingsapparatuur om uw huis te beveiligen. En het systeem vereist een professionele installatie, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het naar achteren plakken van sensoren op je deuren of zoiets.

ADT werkt ook met Z-Wave en ondersteunt een heleboel verschillende smart home-apparaten, evenals enkele binnen- en buitencamera’s. Maar u moet zich abonneren op het juiste monitoringplan om ondersteuning voor dat soort dingen te krijgen.

Frontpoint: Beste klantenservice

 • Responsieve klantenservice
 • Frequente kortingen op apparatuur
 • Makkelijke installatie

Het systeem van Frontpoint werkt voor bijna iedereen: groot of klein huis, huurder of huiseigenaar, technofiel of aspirant-Luddite. We houden van de eenvoudige, veilige apparatuur en de slimme huisfuncties van Frontpoint (vooral het slimme deurslot van Yale). Verwacht gewoon wat meer te betalen voor de monitoringservice.

Waarom we voor Frontpoint hebben gekozen

Frontpoint is vriendelijk. De klanten laten regelmatig lovende recensies achter,2,3 en onze eigen ervaring met de vertegenwoordigers van Frontpoint is altijd geweest dat ze behulpzaam en gemakkelijk te praten zijn.

Als je ooit hebt geprobeerd in te bellen bij bijvoorbeeld je internetprovider en een vreselijke klantervaring hebt gehad (*kuch* Comcast *kuch*), dan weet je hoe belangrijk het is om goede ondersteuning te hebben als er iets misgaat. En Frontpoint is als de Tom Hanks van bedrijven in huisbeveiliging – gewoon zo aardig, weet je wel?

Als u problemen ondervindt bij het installeren van uw deurbelcamera of het vertellen van uw deursensor van uw overstromingssensor, heeft Frontpoint een heleboel ondersteuningsbronnen op zijn website. En je kunt zelfs contact opnemen met zijn vertegenwoordigers via sociale-mediaplatforms zoals Twitter als dat je probleem is.

Brinks (voorheen LiveWatch en MONI): Beste monitoring

 • Slimme bewakingswaarschuwingen
 • 30 dagen retourtermijn
 • Smarthome-ondersteuning

Brinks slimme huisbeveiligingsapparatuur wordt geleverd met een aantal mooie bewakingswaarschuwingen.

Waarom wij voor Brinks hebben gekozen

Valse alarmen kunnen een enorme pijn zijn in de je-weet-wel-wat. Als je genoeg valse alarmen hebt die hun weg vinden naar de politie, moet je misschien zelfs een boete betalen. Daarom zullen de meeste alarmcentrales je proberen te bellen voordat ze de politie inschakelen als je alarmsysteem afgaat.

Brinks gaat echter nog een stap verder en kan contact met u opnemen via sms, telefoon of e-mail, afhankelijk van welke u verkiest. Als je, net als wij, het beantwoorden van je telefoon zoveel mogelijk vermijdt, dan zijn sms-berichten misschien een betere manier om je te bereiken. Brinks kan ook andere mensen op uw contactenlijst op de hoogte stellen als u niet opneemt.

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze gratis nieuwbrief en ontvang nieuws, previews, reviews en leuke deals.

Ja, ik schrijf me in
We spammen niet en uitschrijven kan altijd.