...

Als je ooit een huishoudelijke stofzuiger hebt gekocht, is de kans groot dat je van Dyson hebt gehoord. Het bedrijf is gespecialiseerd in diverse hoogwaardige luchtgerelateerde producten, maar wist je dat de draadloze handstofzuigers prima geschikt zijn om je auto mee schoon te maken? Bovenaan zijn handheld-productassortiment staat de Dyson V7, die verkrijgbaar is in een specifiek model Car + Boat-stofzuiger. Het kost misschien meerdere keren meer dan een gemiddelde autostofzuiger, maar het is misschien wel de enige autostofzuiger die je ooit hebt gekocht.

Dyson V7-specificaties
admin | Technologiesite.nl

Dyson V7-specificaties

Het hart van de stofzuiger is de Dyson V7 digitale motor, die tot 110.000 tpm draait om een krachtige zuigkracht te creëren, tot 100AW in MAX-modus. 15 cyclonen helpen vuil en puin op te vangen die sterke middelpuntvliedende krachten veroorzaken, waardoor de cabine elke keer dat u stofzuigt schoon blijft. Het beste van alles is dat de kruimelzuiger tot 30 minuten niet vervaagt, wat erg handig is als het gaat om het schoonmaken van je auto.

Wat is het verschil tussen de 2 Dyson V7-modellen?

Maar wat maakt de V7 Car + Boat anders dan de standaard V7 Trigger? Het zijn de accessoires die bij de stofzuiger worden geleverd, die zijn ontworpen om het schoonmaken van uw auto efficiënter te maken. Er is een combinatiegereedschap, kierenzuigmond, mini-zachte afstofborstel, verlengslang, vuilborstel, gemotoriseerd mini-gereedschap en zelfs een autolader die op een standaard 12-volt accessoirevak kan worden aangesloten, zodat u de stofzuiger onderweg van stroom kunt voorzien .

Dyson V7 Vacuum recensie

De uitgebreide reeks accessoires garandeert bijna dat u het juiste gereedschap voor de klus hebt, of u nu de smalle ruimte tussen uw voorstoelen en de middenconsole moet schoonmaken of een rommel op uw vloermatten. De kierenzuigmond is bijvoorbeeld ontworpen voor nauwkeurige reiniging rond randen en in nauwe openingen, terwijl de zachte mini-afstofborstel helpt om stof voorzichtig van schermen en harde oppervlakken te verwijderen. Met de meegeleverde verlengslang stofzuig je moeilijk bereikbare plekken, en er is een vuilborstel voor je vloerbedekking in de cabine. Zelfs het gemotoriseerde minigereedschap kan handig zijn bij het schoonmaken van uw auto, omdat het het ideale hulpmiddel is om haar en ingeslepen vuil in krappe ruimtes te verwijderen.

The Dyson V7 even has two power modes: Powerful and MAX. Powerful mode is used for longer cleaning sessions, while MAX mode provides up to six minutes of extra power, ideal for getting rid of stubborn mess.

Afmetingen Dyson V7

Afmetingen Dyson V7
admin | Technologiesite.nl

Met een lengte van 8,11 inch, een lengte van 12,45 inch en een breedte van 5,17 inch zijn de totale afmetingen van de Dyson V7-handstofzuiger vergelijkbaar met andere stofzuigers op de markt. Het kantelt echter de weegschaal op 3,77 pond, waardoor het in het midden van het pakket zit. Hoewel 3,77 lbs misschien niet veel klinkt, kunnen uw handen en polsen vermoeid raken tijdens een langdurige schoonmaakbeurt, waarbij u de trekker de hele tijd moet ingedrukt houden. Het is iets om in gedachten te houden als u een grote SUV heeft, aangezien de kruimelzuiger niet zo handig is om vast te houden en te gebruiken als alleen een verlengde slang aan het einde van een winkelzuiger.

Als het tijd is om het vacuüm zelf schoon te maken, is dat waar de Dyson V7 de concurrentie een stap voor is. Het bedrijf noemt het “hygiënisch legen van de afvalbak”, maar in wezen kunt u de container leegmaken zonder hem aan te raken. Er is een ontgrendelingsknop die u eenvoudig naar beneden schuift en die het deksel van de afvalbak opent en al het stof en vuil in de vuilnisbak laat vallen. De stofzuiger maakt ook gebruik van een wasbaar levenslang filter, waardoor de aanschaf van vervangende filters wordt bespaard.

Deze stofzuiger biedt de sterkste zuigkracht van alle andere draadloze handstofzuigers op de markt, en als je voorbij zijn prijs kunt komen, zijn er maar weinig problemen. Wel krijg je twee jaar garantie, vergelijkbaar met andere kruimelzuigers, mocht je tegen problemen aanlopen. Een ding om in gedachten te houden is dat de levensduur van de oplaadbare batterij na verloop van tijd zal afnemen. Uiteindelijk zullen de schoonmaaktijden minder dan 30 minuten duren voordat u moet opladen, en moet u een vervangende batterij kopen.

Voordelen: Handheld snoerloze stofzuiger, krachtige zuigkracht, lange batterijduur, hygiënische vuilnisbak legen, breed scala aan handige hulpstukken meegeleverd met het Car + Boat-model, 12-volt autolader meegeleverd met Car + Boat-model

Nadelen: prijs, gewicht, sommigen vinden het misschien ongemakkelijk om gedurende lange tijd te gebruiken, de levensduur van de batterij zal na verloop van tijd vervagen

Kort gezegd: als de prijs geen probleem is, zal deze Dyson uitstekend werk leveren als autostofzuiger die u ook in huis kunt gebruiken.

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze gratis nieuwbrief en ontvang nieuws, previews, reviews en leuke deals.

Ja, ik schrijf me in
We spammen niet en uitschrijven kan altijd.