...

Er zijn overweldigende opties beschikbaar voor autostofzuigers, maar we kijken naar de voor- en nadelen van 3 solide keuzes voor verschillende prijsklassen.

Dus u heeft besloten dat het tijd is om te investeren in een autostofzuiger om de cabine van uw voertuig schoon en netjes te houden. Als u al eens naar autostofzuigers heeft gezocht, zult u waarschijnlijk overweldigd worden door het aantal beschikbare opties en het moeilijk vinden om het ene product met het andere te vergelijken.

Hoewel er een paar dingen zijn waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een autostofzuiger, is uw belangrijkste prioriteit om te beslissen of u een snoer of een snoerloze optie wilt. U wilt waarschijnlijk dat uw autostofzuiger in de hand wordt gehouden, maar er zijn situaties waarin een nat / droog winkelzuiger ideaal is. We hebben een verscheidenheid aan opties in deze lijst opgenomen, van met snoer tot draadloos, en zelfs een 12 volt-optie die de sigarettenaansteker van uw auto gebruikt voor stroomvoorziening.

1. Keuze van de redactie: Black + Decker Dustbuster Handstofzuiger (CHV1410L)

Een van de meest populaire handstofzuigers die momenteel verkrijgbaar is, is de Black + Decker Dustbuster Handstofzuiger. Deze handstofzuiger is niet alleen een ideale keuze voor het schoonmaken van auto’s, maar hij kan ook gebruikt worden om je huishouden op te ruimen. Met een gewicht van slechts 2,6 kilo kan de snoerloze stofzuiger alleen op droge materialen worden gebruikt, dus houd daar rekening mee als je op zoek bent naar een nat / droog stofzuiger. Het heeft een vermogen van 15,2 watt met een maximale spanning van 16 V en heeft een zuigkracht van 15,2 lucht watt (AW).

De wasbare stofbak heeft een capaciteit van 20,6 gram en is een van de gemakkelijkste handstofzuigers om te legen en schoon te maken. De Dustbuster is een lithium-ionbatterij die ongeveer vier uur nodig heeft om volledig op te laden. Het beste van alles is dat opladen eenvoudig is omdat het een oplaadstation gebruikt. Het bedrijf zegt dat de batterij tot 18 maanden kan worden opgeladen, zodat u hem gemakkelijk in uw auto kunt bewaren.

Hoewel er goedkopere opties beschikbaar zijn, wordt de Dustbuster ook geleverd met een opklapbare borstel en een spleetmondstuk, twee hulpstukken die handig zijn op vloermatten en moeilijk bereikbare plaatsen in uw cabine.

Over het algemeen is de Black + Decker Dustbuster een middelzware handstofzuiger die u helpt uw   auto met minimale inspanning schoon te houden. Het wordt ook gedekt door een beperkte garantie van twee jaar.

Voordelen: Lichtgewicht, krachtig, batterijduur, meegeleverde hulpstukken, twee jaar garantie

Nadelen: Geen natte stofzuiger, gemiddelde capaciteit stofbak

2. Beste nat / droog vacuüm: Armor All 2,5 gallon nat / droog vacuüm

Maakt u zich geen zorgen om een   draadloze kruimelzuiger? Als je gemakkelijk toegang hebt tot een stopcontact en een nat / droog stofzuiger nodig hebt, dan is de Armor All 2.5 Gallon shop stofzuiger een goede keuze. Hij is niet overdreven krachtig met een motor van twee pk en de opslagtank van 2,5 gallon is niet de grootste die er is, maar deze stofzuiger is een uitstekende keuze voor het schoonmaken van je auto.

Hij wordt geleverd met een netsnoer van 3 meter en aangezien het slechts een tank van 2,5 liter is, is deze stofzuiger gemakkelijk te verplaatsen terwijl u uw auto stofzuigt. Er wordt ook een slang van 1,8 meter bijgeleverd, die de noodzaak van een verlengsnoer moet helpen minimaliseren. Net als andere winkelstofzuigers heeft Armor All’s een ingebouwde blaasfunctie die de stofzuiger snel in een blazer kan veranderen.

De stofzuiger bevat verschillende andere handige accessoires, waaronder een 2-in-1 gereedschapsmondstuk, kierenzuigmond, luxe auto-mondstuk, blaasmondstuk, detailborstel, herbruikbaar stoffen filter en herbruikbare schuimrubberen hoes. Op dit product zit standaard twee jaar garantie.

De Armor All 2,5 liter nat / droog stofzuiger is ideaal voor autobezitters die hun auto vaak thuis wassen en toegang hebben tot een handig stopcontact. De tank, hoewel kleiner dan andere stofzuigers in de winkel, zou voldoende moeten zijn voor uw schoonmaaksessie. Het is een van de meest draagbare stofzuigers die je kunt kopen, dus het is niet zo omslachtig om hem naar de prullenbak te brengen om hem te legen en op te ruimen.

Voordelen: Wet / Dry winkelstofzuiger, draagbaar, inclusief diverse handige accessoires, twee jaar garantie.

Nadelen: met snoer, tank van 5 gallon is aan de kleine kant

3. Beste als de prijs er niet toe doet: Dyson V7 Cordless Trigger

Het is nogal moeilijk om een   lijst met stofzuigers te maken zonder een product van Dyson op te nemen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige stofzuigers en u kunt een van zijn producten ook daadwerkelijk gebruiken om uw auto efficiënt schoon te maken. De Dyson V7 Trigger is de duurste optie op onze lijst, maar wordt aanbevolen voor degenen die het allerbeste willen.

De V7 is voorzien van een krachtige digitale Dyson-motor en kan tot 30 minuten werken dankzij de lithium-ionbatterijen. Gezien het compacte formaat is het geen verrassing dat de capaciteit 0,15 gallon is, maar het is ook een van de gemakkelijkste stofzuigers om te legen. U hoeft niets van het vuil aan te raken, u hoeft alleen maar aan de hendel te trekken en alle inhoud in een afvalbak te laten lopen.

Dyson is volledig snoerloos en biedt twee jaar garantie op het product, samen met een gemotoriseerd mini-gereedschap, een combinatiegereedschap en een spleetmondstuk.

Voordelen: Het is een Dyson !, krachtige zuigkracht, tot 30 minuten gebruikstijd, hygiënisch legen van de afvalbak.

Nadelen: Dure tank met kleine capaciteit

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze gratis nieuwbrief en ontvang nieuws, previews, reviews en leuke deals.

Ja, ik schrijf me in
We spammen niet en uitschrijven kan altijd.