...

• De harde schijven zijn gevoelig voor breuk en de gegevens die erop zijn opgeslagen, kunnen verloren gaan. Enkele veelvoorkomende redenen die gegevensverlies veroorzaken, zijn als volgt:

• Het onderdeel van de harde schijf kan defect zijn en kapot gaan, wat kan leiden tot gegevensverlies. Deze mechanische storing kan leiden tot schade aan het onderdeel en de gegevens zijn niet toegankelijk.

• Er kunnen zich scenario’s voordoen waarbij de kaart van de harde schijf zou kunnen ontploffen door de wisselende stroomtoevoer naar de units.

• Sommige logische fouten kunnen ook leiden tot gegevensverlies. De redenen kunnen zijn dat de programmeercode van de harde schijf beschadigd is geraakt.

• Ze kunnen slechte sectoren hebben. Hierdoor zijn de gegevens ontoegankelijk en wordt aangenomen dat gegevens worden verwijderd.

• Soms verwijderen we per ongeluk de bestanden die essentiële bestanden en documenten bevatten.

• Een herinstallatie of formattering kan ook leiden tot het verlies van belangrijke bestanden.

De gegevens kunnen in de meeste gevallen van de harde schijven worden hersteld. Maar het proces van het herstellen van de gegevens zou goed moeten zijn. Anders kunnen de gegevens niet worden opgehaald.

Verschillende methoden om de gegevens te herstellen

De gegevens zelf herstellen:

U kunt de gegevens zelf herstellen of de hulp van de professionals inschakelen, maar er zijn voorwaarden aan verbonden. U hoeft niet naar een servicecentrum te gaan als slechts enkele bestanden worden verwijderd. Alleen als er een probleem is met uw harde schijf, moet u de professionals raadplegen. Anders kan het verwijderen van bestanden en documenten worden hersteld door alle online beschikbare software.

Herstel van verwijderde bestanden in de Prullenbak van Windows 10:

U kunt de verwijderde bestanden herstellen door simpelweg de onderstaande procedure te volgen:

Stap 1. Klik op de ‘Prullenbak’.

Stap 2. Blader en zoek het bestand dat u zoekt.

Stap 3. Klik met de rechtermuisknop op het bestand. Klik op de optie ‘Herstellen’.

Met deze stappen worden de bestanden opgehaald die eerder zijn verwijderd. U kunt deze openen vanaf dezelfde locatie waarop ze zijn opgeslagen.

Herstel van verwijderde bestanden met behulp van de software:

Als de verwijderde bestanden niet beschikbaar zijn in de prullenbak, kunt u veel software op de markt gebruiken. Elke betaalde of gratis software kan worden gebruikt om de gegevens te herstellen. Deze software herstelt de bestanden die permanent van de laptop of pc zijn verwijderd.

De gegevens herstellen met de hulp van het bedrijf:

Als de harde schijf defect is, moet u contact opnemen met het bedrijf.

Elke fout, zoals een probleem in de structuur en constructie, het falen van de eenheden die de harde schijf van stroom voorzien, fouten in de firmware, schijven met slechte sectoren, enz., moet rechtstreeks naar het bedrijf worden gebracht. U moet niet zelf proberen de gegevens op te halen. Het gebruik van de beschikbare software verhoogt ook het risico op verdere verslechtering van de bestanden. Raadpleeg bedrijven zoals Data Clinic Ltd. voor herstel van de verloren gegevens.

Stel bijvoorbeeld dat uw harde schijf een mechanische storing heeft ondervonden. Zijn koppen werken niet goed. Hierdoor slaagt het niet voor de zelftest, wat cruciaal is voordat de pc wordt gestart. Als gevolg hiervan blijft het zichzelf resetten. Dan moet er rekening worden gehouden met een bedrijf dat kwaliteit biedt voor gegevensherstel. Data Clinic Ltd. herstelt de verwijderde gegevens van harde schijven, Android-telefoons, iPhones, NAS-schijven en RAID 5.

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze gratis nieuwbrief en ontvang nieuws, previews, reviews en leuke deals.

Ja, ik schrijf me in
We spammen niet en uitschrijven kan altijd.